9/27/2011

Raivostuttavaa, ärsyttävää.

Tänään on ottaa aivoon-päivä, lueskelin tässä tarinaa tuosta Jamey Rodemeyeristä.
Poika, jota kiusattiin seksuaalisen suuntautumisensa takia, tämän johdosta poika tappoi itsensä.
Haukuttiin vain sen takia, että hän rakasti enemmän kuin hetero pystyy rakastamaan.(Tai ainakin rakasti paljon enemmän kuin mitä hetero pystyy rakastamaan).

Miksi kiusataan sen takia, että on erilainen? Ruvetaanko me kulkemaan kaikki mustissa kaavuissa, lasit silmillä, ettei ois erilaisia. No se ei tietenkää auttaisi koska joku olisi toista parempi.
Minusta säälittävyys kuvaa eniten näit asioista.

Katsoin tuon uutispätkän, jossa joku nainen sanoo: "He voivat murtaa kivillä kaikki luumme, mutta sanoilla he tappavat sielumme." 
..
**

Helppo se on haukkua tuollaisen takia.. Murtuman voi parantaa, mutta sielua ei koskaan. On jotenkin silmittömän törkeää nimitellä muita seksuaalisia suuntautumuksia jollain pahoilla sanoilla. Ihan niinkuin hetero olisi yhtään parempi. Jos Raamattu kertoo miehen ja naisen avioliitosta, eikö se puhu myös lähimmäisen rakkaudesta.

Kiusaajat, menkää itseenne, kasvakaa. Tulkaa ulos edes yhden aivosolun fiksumpana.
Teitä säälittävämpiä ei ole.

Olen kiusannut, tiedän sen. Olen satuttanut, tiedän sen. Mutta se mikä saa minut raivon partaalle on, että ihmisten seksuaalisuuteen puututaan.
Tulkaa vaan, kommentoikaa, sanokaa miksi minua kutsutte.. Jos puolustan homo-,bi-,lesboseksuaalisuutta niin se ei tee minusta muuta kuin ihmisen, joka arvostaa muitakin.


"Bullying is for losers." - Lady Gaga

Tämä nainen osaa arvostaa kaikkia ihmisiä.
Tässä iltani pelastaja.





Kommenttia, mielipiteitä tähän asiaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti