1/05/2017

Tyynyostoksilla

Täydellisen kumppanin metsästys on melkein kun tyynyostoksilla käyminen.

Tyyny kuin kumppani ei saa aiheuttaa jatkuvaa niska-hartiakipua, päänsärystä puhumattakaan. Sen kanssa tulisi olla levollinen olo ja sen pitäisi rauhoitaa.

Tyyny on usein liian kova, tai liian pehmeä, kumppanista puhumattakaan. Joissain tapauksissa se lösähtää aivan liian nopeasti, jonka seurauksena joutuu lähteä uusille vuodevaateostoksille. Välillä joillain on sängyssä useampi lösähtänyt tyyny, kun täydellinen tyyny puuttuu. Lösähtäneet tyynyt täydentävät toisiaan; hyvän unen takaamiseksi.

Usein kuitenkin useampi lösähtänyt tyyny ei tarjoa samaa täydellistä unta kuin yksi ja ainutlaatuinen tyyny. Saa usein kieriä ja pohtia, selata verkkokauppoja ja pohtia millainen tyyny olisi hyvä. Välillä niitä käydään koeajamassa ja testailemassa, että olisiko tästä nyt pitkäaikaiseen nukkumiseen tarkoitettu tyyny. Yleensä heikolla menestyksellä. Joskus kyllä ammattilaisten auttamana löytyy hyvä tyyny, tyyny jota saattaa kestää useamman kuukauden tai peräti vuosia. Mutta sekään ei tarkoita että tyyny olisi täydellinen.

Täydellinen tyyny, on puhdas, sopivan pehmeä, sopivan jämäkkä ja se riittää yksin. Silloin ei tulisi mielenkään vaihtaa sitä. Se ei herätessä pakota nousemaan ylös vaan jäämään siihen. Se ei herätessä ole saanut niskoja jumiin. Se on siinä. Se ei ole heitetty unissaan pois.

Sellainen tyyny tai kumppani on ostoreissun arvoinen.

Etsivä löytää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti