12/05/2012

Itsenäisyyspäiväjuhlia ja näitä kivoja!

Koska oli tänää itsenäisyyspäiväjuhlat koulus ja pääsen nauttimaan 4 päivän viikonlopusta, niin nautitaan nyt tätä alkanutta lomaa kuvien kera!

Susu on siis mun paras ystävä ikuisest jee, on niin helppoa olla  Susun kaveri ku se jakaa niin samanlaisen maailman mun kanssa. Susu on herttanen söpö! Ja ihanaa ku se on mun tukena milloin ja missä vaan!

Siirin kaa meil on hyvät ja on ollut myös huonot hetket, onneksi hänen kanssaan on päässyt takaisin väleihin. Sillä aivan uskomattoman upea ihminen hänkin! Päivästä toiseen jaksaa kuunnella ja auttaa koulujutuis ynnä muuta. Oikein mukava persoona elämässä!

M-I on ihanin kerhotoveri koskaan! Koska hän oli tänäkin aamuna tehny mulle aamiaista ja kahvit ja leivät ja kaikki ja ompeli vielä mun housutkin. Voisko parempaa ystävää toivoa! :)

Koska vaatekriisistä selvittiin ja pukeuduttiin oikein kivaasti!

Lare on kans niin muikeen huippu ihminen, sen kaa aina valokuvaillaa ja lauletaa ja kaikkea, se lähtee aina messiin juttuihin ja on aina auttamassa mua. Milloin koulussa, milloin arkielämässä. Larella on tosi kultainen ja suuri sydän ja on ilo et hän on elämässäni!

Koska sininen ja valkoinen, värit ovat vapauden.
Koska muutamia lakitettavia myös oli!

2 kommenttia:

 1. On kyllä aivan mahtavaa, että saatiin sillon joskus asiat kuntoon ja sovittua! :) Oon niitä ystäviä useempiaki menettäny, mut sun kohdalla se tuntu kyllä tosi pahalta. Nyt kun ollaan vähän aikuistuttuki, ni en usko, että enää välit ikinä katkee :)

  Kiitos parhaalle valokuvaajalle hei tästä päivästä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkää usko ku ollaa nii kypsiä! :D Eipä mtn, kamera hallus ja objektiivit hukassa!

   Poista