12/02/2012

Koska viikonloput voi olla huippuja..

Oi vitsi, kiva viikonloppu takana. Paljon näetty, koettu, nautittu. Ihanaa tavata ihmisiä <3
Perjantaina E tuli meille koko hela veckoslutiksi. Perjantai meni aika sillee sujuvasti et saatii yhentoista aikaa illasta tehtyä vihdoin uunijäätelöä ja sitä syötii sit koko perheen voimin ja soitettiin puol 12 aikaa yöstä viel M-I kanssa herkuttelemaan. Siinä sitten kolmestaa yritettii survoa sitä suuhun.

Seuraava ongelmamme oli, että kello löi jo puoltayötä ja tehtii jo nakki-juustosarvitaikina niin oli sitten pakko jäädä niitä väsää, mutta M-I jäi meidän seuraksemme tunniksi vielä. Sitten paistelin niitä vielä siinä puol kahden aikaan, jonka jälkeen päästii vihdoin nukkumaan!

Lauantai meni aikalailla koomauksen merkeissä, ja löllyessä. Mut sit illalla suunnattii viel ABC:lle kahville ja sitten S ja I:n ka mentiin viel istuu iltaa. Oli huippua paitsi kävely yön pimeinä tunteina kotiin ku oli kylmä :(

Tänään E lähti, mutta P tuli kahville. Mikä on myös ihanaa! (Musta on hauska puhua täs vaa etukirjaimilla, pidetää salaperäisyys siis loppuun asti) P:n kaa bongailtii mulle uutta phonea netistä koska oma phoneni on selvästi päättänyt irtisanoa itsensä. Mutta tällästä mulla! :)

Ja muutama kuva vain viikonlopusta, koska kamera jäi..
koska peilipose
Marenki! 
(Y) valmista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti