10/14/2012

However long I stay..

Mä päätin tehdä täs nyt toveribloggauksen Emmistä :)

Emmiin tutustuin n. 3 vuotta takaperin, ku olin vielä niin pieni, enkä ois koskaa uskonut kuinka syvälliseksi meidän ystävyyssuhde ois voinut mennä.

Emmi on tuonut mussa esiin asioita, joita en ole itsessäni ennen arvostanut. Hän on kuunnellut mua kun mua on sattunut ja hän on välittänyt. Hän on aito ihminen, hän on mulle todella tärkeä.
Emmi on ollut mua lähellä kun mä oon tarvinut tukea, hän on tullut yöksi kun on vain pyytänyt. Hänen kaa on saanut nauraa, itkeä, olla ja olla vaan. En muista kuinka monta yön tuntia on vaihtunut keskustellessa mitä syvällisimmistä aiheist. En voi muuta kuin kiittää hänestä.. Joka kerta kun hänen kanssaan on jutellut niin on saanut jotain uutta irti, silti samalla tuntuu et oltais tunnettu ikuisuus jo.

On ollut hienoa tuntea tää ihminen jo tähän asti, sekä on hienoa tuntea hänet vastaisuudessa myös. Toivottavasti meidän ystävyys ei katkea vaan pysyy yhtä vahvana kuin tähänkin asti, sillä siinä menisi pala mun sydämestä harakoille :)
Kiitos sulle.

2 kommenttia:

  1. Emmi on ihana. <3 Nähtiin perjantaina pitkän tauon jälkeen, ja huomasin taas kuinka valtavan tärkeä ihminen se mulle on, 14 vuoden jälkeenkin<3 (hui, ollaan tunnettu jo noin kauan!)

    VastaaPoista