6/02/2013

Valkolakkisia ja tuhansia asfalttiviidakkoja

Ylioppilasjuhlat elikkä lakkiaiset tulivat ja menivät. Sanottakoon, että nautin päivästä täysin siemauksin aina illan pikkutunneille asti kunnes taapersin nukkumaan.

Tunteet velloivat koko päivän laidasta laitaan. Isotätini pääsi vielä juhliin, he lauloivat minulle laulun, hän piti puheen. Hän itki, minäkin meinasin. Mut sit en kehdannut. Halasin häntä pitkään. Itkettää taas kun ajattelenkaan. Hän sanoi, että olen rakas. Hänkin on mulle.

Laskin ruusun haudalle, tajusin siinä vaiheessa etten tule toista kertaa tekemään samanlaista retkeä, saman merkityksen saaneena. Mut samalla mä oon saavuttanut nyt tosi paljon. Miettikää, oon ylioppilas. Se kuulostaa hienolta.

Samalla mä oon niin kiitollinen sukulaisten lisäksi mun ystävistä, miten paljon niitä mulla on. Kui upeita jokainen on. Todella todella rakkaita ja tärkeitä.

Ihmisiä on tullut ja mennyt, kadonnut kosken mukana tuolle puolen. Samalla he ovat niin lähellä, jokaisessa elossa olevassa, jokaisessa hymyssä, jokaisessa kyyneleessä. Muistoissa ja sydämessä.

Oon kasvanut niin paljon, kehittynyt. Nyt suoritin perjantaina myös inssin. Ajanut vähän autoa yksin. Päässyt hengähtämään ja miettimään asioita tien päälle. Ollut vain.

Kiitos vielä lukijoillekin. Ootte aina ollut mun tukena jokaisessa askeleessa, jokaisessa sanassa jota oon blogiin kirjoittanut. Kiitos teille.

6 kommenttia:

  1. hei sulla on vallan ihana blogi! kirjotat upeesti ja sun tunteet heijjastuu tekstistä hyvin. saanko antaa kritiikkiä? ainoo mikä häiritsee, on että kirjotat aina välillä kirjakieltä ja aina välillä puhekieltä :) mut hei, onnea valmistumisesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai kritiikkiä saa antaa, mutta tämä tulee olemaan sellainen mikä tulee jatkossakin esiintymään minun blogissani. Välillä tulee hetkiä kun lause kuulostaa päässä paremmalta kirjakielenä, sitten yhtäkkiä saattaa tulla taas joku idea johon puhekieli luontuu vaa paremmin. En aio muuttaa tyyliäni, vaikka ymmärrän sen häiritsevyyden. Se tuntuu vain olevan osa minua kirjoittaa tälläistä sekamelskaa.

      Kiitos paljon muuten kommentista ja kiitos onnitteluist! :)

      Poista
  2. Onneksi olkoon ylioppilas! En tunne sua, mutta taas tuli hyvä fiilis itsellekin kun luin tätä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ja hyvä jos tuli hyvä fiilis! :)

      Poista
  3. Olet komea! ;)
    Pakko sanoo tosta ekasta kommentista, kun välillä oli kirjakieltä. Huomasin itse kans sen, ja myös ite kirjotan saman lailla. Mutta osaan lukea sitten kaikki sanat puhekieleen. Usein en etes lue kirjakielen viimesiä kirjaimia, kun ne aina vaan korostaa sitä sanaan jotenki :D Mutta minua se ei kuitenkaan haittaa, sanoimpa vaan :) Ja onnea vielä!

    VastaaPoista