4/30/2013

I silently pray that this day is just an ordinary day or maybe not

Jalka hakkaa maata, Miriam Bryant - Push play kajahtaa retrokaiuttimistani, autoja menee ikkunan ohi, yks kaks, kolme neljä, keltainen, punainen, musta, harmaa.

Aurinko keikkuu ujosti pilvien takaa(huom. tummien sellaisten) ja koittaa kovasti tulla tuomaan hyvää säätä. Heikko menestys jää ylivoimaisesti kakkoseksi pilvien kaa. 

Oikeestaan ootteko koskaan katsonut kuinka hauska auringonvalo onkaan pilvien takaa. Jos on iha älyttömän pilvistä ja yhtäkkiä aurinko sieltä pilkistää, siin menee sellainen valoraja joka on maailman huikeimman näköne. 

Ehkä tästä päivästä ystävien kanssa tulee hyvä päivä, ehkä on ihan hyvä ettei tämä olekaan otsikon tapailema tavallinen päivä. Ehkä tänään tanssin ja nautin. Nautin maailman jokaisesta askeleesta, nautin jokaisesta sanasta joka kaikuu korvakäytävässä, jokaisesta biitistä mikä kaikuu stereoista, jokaisesta katseesta jonka kohtaan.

Ehkä tänään meidän kaikkien on alettava elämään ja nauttimaan. Sillä jos ihminen pysähtyy vain murehtimaan, ei hän koskaan elä. Mikset siis ottaisi jokaista askelta tänään kuin se olisi ensimmäinen askel elämässäsi?

Koska elämä on oikeesti arvokas, sitä pitäs osata arvostaa. Välillä mä sen tajuun itekki.

Miten sä meinasit vappus juhlia? :) 

koska weheartit

4 kommenttia:

  1. en juhli ku on töitä heti huomenaamusta höh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hö, mut juhli sillee et oot vaa. Juhli vaik sitä et oot! :)) Uni on yksi parhaimmista bileistä mitkä tiedän :)

      Poista
  2. yksin kotona.. :/ Ei oo paikkaa mihin mennä.. eikä myöskään seuraa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oivoi, no mut hei ajattele et yksin voi yhtälailla saada pileet aikaiseksi :)) vähän karaokea ja tanssia! :)

      Poista