5/10/2012

Challenge accepted again again again.


Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their “tagger”and post it on their blog.- Then, choose 11 new people to tag and link them in your post.- Create 11 new questions for the people you tag to answer.- Do not tag back to the person who has already tagged you.



Sain tän haasteen Essiltä kiitos siitä.
Yritän parhaani mukan vastailla.

1. Mikä on sun unelma-ammatti?
Mun unelma-ammatti on aina ollu iso kysymysmerkki, elikkä mitä mä sit oikeesti haluaisin tehdä isona. Ja repertuaari on niin laaja, että kaikkea tahtoisin. Tahtoisin olla tanssija, näyttelijä, laulaja, nuoriso-ohjaaja tai sosionomi. Nyt näiden viimeisten vuosien aikana on kaatunu ton sosionomin puolelle, koska siltä saralta tulevaisuus näyttänee ihan valoisalta.


2. Haluutko omia lapsia?
No paha kysymys, mutta toisaalta kyllä haluan omia lapsia, ehkä yhden tai kaksi. Tyttö ja poika olisi erittäin mukavaa. (Tai miksei kaksi tyttöä, tai kaksi poikaa)


3. Mikä on sun lemppari juhlapyhä ja miks? (joulu, pääsiäinen, vappu...)
Pidän joulusta sen takia, että sillon voi olla perheen kaa ja vaan nauttia elämästä(ja syödä). Silloin ei ole kiire mihinkään ja voi antaa elämän kulkea omalla painollaan.

4. Missä näät ittes neljän vuoden kuluttua?
Nään itseni ammattikorkeakoulun päättävänä. Ehkä Tampereelta, ehkä Lahdesta. En oikeen sen paremmin itseäni nää. Ehkä mul on pieni kiva kämppä!


5. Mistä ostat sun vaatteet useimmiten?
Ostan vähän niinkuin vaatteeni kaikkialta, jack&jones, dressman, seppälä, h&m, esprit. Ei mun oikee merkkitaju oo hyvä ja tykkään ostaa vaatteista jotka on kivoja (ja halpoja).


6. Riiteletkö paljon sun vanhempien kanssa?
Kyllä, mä oon aina pienestä pitäen ollut uhmakas lapsi joka valittaa joka tilanteessa ja paikassa. Oon ajautunu useasti vanhempien kaa riitatilanteisiin, sekä ovien paiskontaan yms. Mut nyt ku on vähän kasvanu niin on noikin konfliktit vähentynyt.


7. Mistä unelmoit?
Unelmoin viikosta yksin. Et kukaa ei ravais käytävässä tai huutais mun nimeän, saisin hetken olla rauhassa ja vaan olla.


8. Mitä tv-sarjoja sä kattelet ja miks?
Katon täl hetkel 70's show:ta ja MacGyveria, koska ne tulee aamul just sopivasti siihen aikaa ku valmistaudun kouluun.


9. Onko sulla sisaruksia? Jos on, niin tuutteko hyvin juttuun? Ja jos ei, niin haluaisitko?
Minulla on pikkusisko ja isoveli, tulen molempien kaa vaihtelevasti juttuun, siskoni kanssa illalla on todella hauskaa jutella, kun juttujen taso on niin hyvää ja huumorikin todella korkealentoista. Veljeäni en näe hirveän usein kun hän on nyt armeijassa, mutta kotonakaan ei paljoa höpötellä, aina välillä.


10. Mikä on sun lemppari ruoka?
Mun lempiruokaa ei voi määritellä, niitä on niin monta, mutta tykkään tosi paljon perunamuussista ja jostain riistakäristyksestä. Se on tosi hyvää :)


11. Onko sulla parasta ystävää?
Periaattees ei mul ole parasta ystävää, mutta toisaalta mulla on susu, joka on mulle todella tärkeä ihminen, jonka kaa voi olla niin oma itsensä kun olla ja voi. Niin musta tuntuu, et hän on paras ystävä.


Julkaisen kaikki jotka haluavat tehdä tämän. Enkä jaksa tehdä linkin kautta niin laitan muutamia, Riikka, Sini, Emmi, Iina ja kaikki muut maholliset möhköilijät.

Kysymyksenne ovat tässä:

1.Oletko optimisti, pessimisti, realisti yms.? Miksi?
2.Mitä ystävyys merkitsee sinulle?
3.Mitä kuuluu kesäsuunnitelmiisi?
4.Oletko sinut vartalosi kanssa?
5.Mitä arvostat elämässäsi?
6.Oletko ahkeroija vai laiskottelija? Kerro jotain tästä.
7.Mitkä jälkiruuat on mieleesi?
8.Onko sinulla rakkaita henkilöitä, joista et voisi luopua missään kohdassa?
9.Kaipaatko koskaan yksinäisyyttä?
10.Millainen musiikki on mieleesi, miksi?
11.Oletko koskaan riidellyt ystäviesi kanssa ja miten on käynyt?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti