9/19/2012

Music, music(haluttu musabloggaus)!

Chillisti keskiviikkoa aloittelen tässä, huoneeni vaatekaappia läpikäyden tutustun taas kerran vaateaittaani, jota on nähtävästi kerääntynyt tässä jo hurjan paljon.

Mutta en tullut puhumaan teille kuinka paljon hienoja vaatteita omistan vaan päätin nyt uhrata erittäin hyödyllistä lukuaikaa toteuttaakseni musabloggauksen.

Mikä on lempimusiikkiani?

Ennen olisin saattanut vastata, että kaikki menee vaikka tottahan tuo ei ole. Olen toki laidasta laitaan musiikin kuuntelija, mutta myönnettäköön ettei klassisista suurinosa tai örinämusiikki hivele korviani. Voin tunnustautuneeni olevan massalinjan nuori, joka valtaosan ajasta kuulostelee pop-,listaykköskamaa. Minä olen kuunnellut säännöllisesti nrj ja voicea, kirjoittanut vauhdilla sanoja puhelimeeni kuulemistani kappaleista, jotta löytäisin ne sitten googlen-ihmeellisestä-hakukone-ihmeellisyys-maailmasta-ihmeellisyys.
Ja täs muutama bändi/artistiheeboi joihin oon rakastunut musiikissaan: Avril Lavigne, Indica, Lady Gaga, Simple plan, Billy Talent, Maria Mena, Marina and the Diamonds, P!NK, Irina.. Yms.yms.yms.yms.

Linkkaan tähän väliin muutaman erittäin kivan kipaleen, jotka on soinut vaihtelevasti youtubesta minun musalistassa.
Mutta! 
Vaikka kuuntelenkin paljon tälläistä rallatirallati catching,menevää musaa niin ei se tarkoita et musiikkini olisi koostunut pääsääntöisesti hiteistä tai radiorenkutuksista. Mm. Tanssissa bongaan harva se päivä uusia(ja huippuja) kipaleita, jotka pääsevät listarepertuaariini mukaan.
Ja tässä nyt siis muutama joita itse en ole havainnut Suomes radion perukoilta kantautuneen.

Miten musiikki vaikuttaa elämääsi?

Musiikilla on ollut aina suuri vaikutus mun elämään. Vaikeina aikoina mm. simple plan on auttanut mut surujen yli, koska tällä repertuaarilla on juuri nuorena varsinkin kohtaamiin vaikeuksiin kertovia sanoituksia, sekä Avril on saanut mut kokee suuria tunteita, sekä hänen äänensä rauhottanut mua ja auttanut elämäss.. (mm. Simple plan - Welcome to my life tai Avril Lavigne - My happy ending)
Se et löydän musiikin kautta niin paljon tunteita, ne auttaa jaksamaan mut päivästä toiseen, sekä opettavat mua paljon. Niiden avulla oon tajunnut elämässä paljon erilaisia asioita.
pieni fiilistelykuva tähän väliin
En olisi tässä, minuna, jos ei olisi musiikkia. Musiikki on tarjonnut mun elämälle niin paljon. Se on läsnä mun päivän laulutuokioissa(jotka raikaa talossa non-stoppina). Mut myös tanssis on löytänyt innon musiikkiin, sekä näytellessä ja silleen. Oon saanut siitä niin paljon energiaa.
Musiikki on paras toveri kun olo on eksynyt ja hukassa, siksi minä rakastan sitä. Se on myös toveri kun olo on iloinen ja onnellinen.

Mul ei oo paljoa muuta sanottavaa tästä musiikista, mutta jaksoittehan lukea, ois kiva! :)
Ja viel biisi loppuun.

4 kommenttia:

 1. Ää, tää oli aivan ihana! ♥ Oon kyllä aikalailla samoilla linjoilla sun kanssa sen suhtee kui paljo musa merkitsee, se on oikeestaa muokannu must tällasen mitä oon nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musiikki on niin ravintoa, jonka takia mä jaksan elää päiväst toisee.:)

   Poista
 2. This song saved my life on yks mun lemppareista sp:lt <3

  VastaaPoista