1/01/2013

Hyvää uutta alkua!

Tämä teksti siivittää minua kirjoittamaan sen verran kuin väsymykseni antaa myöten.
Taakse on jätetty taas vuosi johon mahtuu paljon hyvää, sekä paljon huonoa.
Taakse on jäänyt vuosi johon mahtuu identiteettikriisiä, elämää suurempiin kysymyksiin vastauksien etsimistä, täysi-ikäisyyttä, juhlia, ystäviä, ei-enää-ystäviä, halauksia, tunteita, pusuja, läheisyyttä, kyyneliä, ärsyyntymistä. Listaa voisin jatkaa iltaa asti; ranskalaisia, hampurilaisia, öisiä autoretkiä, festarit, musiikkilöydöt. Mutta koska en ole sellainen ihminen joka jatkaisi listaa jatkuvasti; filmirullajärkkäri, rahanmenoa, matkustustusta, leireilyä, Helsinki, Tampere.

Niin päätän kypsänä ihmisenä lopettaa ajoissa.




On ollut upeaa nähdä myös lukijajoukkoni kasvaneet pienestä määrästä huikeeseen 80 lukijaan, mikä on minusta aivan uskomaton lukumäärä lukijoita, kiitos teille siitä, että olette päätyneet lukemaan tämän pienen pojan elämää. Sanotaanko että tästä vuodesta voi tulla täysin uusi elämäni askelma, ehkä muutto edessä, sekä paljon tunteita liittyy varmasti tähän vuoteen.

Sanotaanko, että blogimaailmassakin tämä muutos saattaa koskea myös teitä arvon lukijat, mutta sitä en paljasta vielä millä tavalla :)

UV:sta viel sen verran, nyt pystyin aikuismaisesti nauttimaan vanhempieni kanssa kuoharia hieman ja sitten lähdin kaverille juhlimaan uv:ta, sen jälkeen vielä Lahden yöelämään vähän tanssimaan kolmeen asti Tivolissa. Sanoisinko et hubaa on ollu tänä uutena vuotena :) Ystävät on ihania.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti