1/28/2013

RAAAAAAAAH ja :)

Asetetaanpa tämä päivä vaa'alle. Puntaroidaan hyvät ja huonot puolet. Puntaroin ne teidän kanssanne lukijat, joten pohjustakaamme tämä maata mullistava tilapäivitys tämän biisin tahtiin.
Noniin. Hyvä biisi saa mut toistamaan repeatil tätä kappaletta jo 3 kertaa putkeen.
Päivästä sen verran, että kävin tossa työhaastattelussa(rekrytoinnissa), katotaan nappaako ja sais ees jostain vähän taskurahaa. Koska tosiaan mulla ois menoja, paljonkin. Rahaa.. Ei niinkään.


Sitten mua on ottanut aivoon kun ihmiset olettaa mun ottavan vastuun jokaikisest hommasta, ja et tiedän muka jostain jotain. Sen siit saa ku joskus ajautuu vastuuhommiin. Sen jälkee sä oot ikuinen vastuunhoitaja. Mut hei, meidän koulussa on muitakin opiskelijoita <3

Sitten menin Larelle laulaa singstaria, mikä taas piristi iltaani suunnattomasti. Lauleltiin ja hoilattiin, räpättiin ja semmoista :)

Nyt kotona avaan tietokoneen ja näen viestin opettajalta. Ärsyynnyn, ärsyttää vähän. Sanotaan vaan syynä olleen kokeen tekeminen ja ajankohdat. Saa mut raivon partaalle.

Et semmosta.

Mut muistetaan vielä, että tiukka pari päivää tässä aikaa viel käydä heittää kysymyksiä tän postauksen kommenttiin: kysymyspostauspostauspostaus <-- linkkaan tätä kyllästymiseen asti :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti